Deze stap is alleen nodig als je hebt ingesteld dat medewerkers zelf hun uren mogen invoeren in de app.

1. Ga naar ‘Timesheets voor goedkeuring’ boven in de menubalk.
  2. Hier zie je per medewerker per week welke uren ze hebben ingevoerd. Dit kan op twee manieren:
    • Rechts achteraan de regel staat het ‘i’-icoontje, waar de totale uren per dag kort worden weergegeven.
    • Klik op de ‘Timesheet’ (beginnend met TS-….). Vervolgens klik je rechtsboven op ‘Van/Tot tijden invullen’.
  3. Als je op ‘goedkeuren’ klikt, verwerkt Staffable de uren voor de verloning en maakt de factuur aan.
  4. Als je op ‘afwijzen’ klikt, kun je de reden van afwijzing aan de medewerker doorgeven. De medewerker kan vervolgens de timesheet aanpassen en opnieuw indienen.

Kom je er niet uit of heb je meer uitleg nodig?
Ons team staat voor je klaar.

Comments are closed.

Close Search Window